"Kulcsrakész" kert!

Kertépítés - "Kulcsrakész"kert
Házuk, nyaralójuk akkor válik igazán értékes tulajdonná, ha azt megkoronázza egy jól kialakított, szép, vonzó, hasznos „kulcsrakész” kerttel. Esztétikailag mindennek harmonikusan kell összefonódnia, építményeknek, növényeknek, berendezéseknek, burkolatoknak.

A kertépítés komplex, idő és szaktudást igénylő tevékenység. Ha azt szeretné, hogy növényei, pázsitja, egész kertje látványos, csábító, „élénkzöld” legyen hosszú távon, bízza kialakítását, fenntartását szakemberekre.

A kert az Ön szépség iránti igényét szolgálja, a kikapcsolódást, feltöltődését a természetben.

A kert összetevőinek kialakításában fontos a praktikusság, könnyen kezelhetőség. Ki, minek, hogyan akar benne örülni, az magándöntés. Sokan tudják az esti fényben, a hajnali órákban ilyen helyen lehet rátalálni az egészséges békére, nyugalomra. Egy, vagy több fárasztó nap után tenni, venni benne jó kikapcsolódás, stressz levezetési forrás. Másokat az ott kifejtett kerti munka segít ki a mindennapok szürkeségéből. Van aki csak gyönyörködni, élvezni szeretné kertjét, minél kevesebb energia ráfordításával.

A szép kert lényegesen növeli ingatlanja értékét is.

Az Ön kertje milyen? Milyent szeretne? Sok típusú kert létezik: angol, mediterrán, japán, modern, minimál, sok füves felülettel, kevés növénnyel, sok növénnyel, kevés fűvel, esetleg műfűvel, díszfával, gyümölcsfával, fák nélkül, járdával, tipegővel, kerti tóval, vízeséssel, szikla kertel, stb. Ha Ön döntött, segítünk megtervezni és megvalósítani azt, ami összhangban van elképzelésével, igényeivel, háza stílusával. Kívánt kertjét mi „kulcsrakész ”- re kivitelezzük, szakszerűen! Kiváló munkánknak, termékeinknek, kedvező árainknak köszönhetően úgy alakíttathatja velünk kertjét, annak környékét, ahogyan azt megálmodta. Figyelünk, hogy megfelelő gondoskodással,  hosszan kiállja az időpróbáját. Ha kertépítés témában kérdése van? Szaktanácsra van szüksége vagy több információra? Lépjen velünk kapcsolatba!


Bővebben...

Magyarország egész területén, de akár külföldön is, 15 év tapasztalattal, garanciával, magas minőségben, legjobb ár-értékarányban vállaljuk kertjének professzionális kivitelezését.


Ajánlatkérés