Automata öntözőrendszer, jó ha van!

Minden automata öntözőrendszer célja, hogy a kert (növények, gyep stb.) megfelelő időben, és leggazdaságosabb formában kapja meg a szükséges csapadékmennyiséget. Vele megvalósítható „a víz intelligens használata”.

Az első osztályú automata öntözőrendszerek beszerelésével, ismeretével, a kiváló anyagok felhasználásával és a tapasztalatunkkal sok előnyt biztosítunk a megrendelőnek. Felsorolok néhányat, melyek egy jó minőségű rendszer használatából adódnak.

Az esőérzékelőnek köszönhetően az automata öntözőrendszer csak akkor aktív, ha a talaj kiszáradt. Megfelelő, előre meghatározott időben üzemel (éjszaka/hajnalban, mikor legkevesebb a párolgás).
Rejtett kialakításának köszönhetően nem korlátozza a gyephasználatát és a közlekedést. A rendszer diszkrét, és főleg kényelmes megoldást nyújt.
Az újabb automata öntözőrendszer vezérlők már wifi-n keresztül is programozhatóak, így távolról elindítható,  irányítható. Nyaralások alkalmával nagyon hasznos funkció tud lenni. Nem kell meg kérni a rokonokat, szomszédokat arra, hogy öntözzék meg kertjét. Gyakorlatiassága vitathatatlan. Megbízhat az öntözőrendszer tudásában, a munkánkban.

Hála a jól kivitelezett öntözőrendszernek ápolt, egészséges kertnek örülhet. A törődést a növényzet megköszöni, zöldebb, vidámabb lesz…

A közös koncepcióból kiindulva, igyekezünk minden ízlésnek megfelelően kivitelezni a bevállalt feladatot. Az új rendszer tulajdonosának elégedettsége a mi munkák elismerését jelenti.

Kiegészíti, helyettesíti a természetes vízforrásokat. Egy jól kivitelezett öntözőrendszerrel, megfelelő működtetés mellett, jelentős vízmegtakarítást is elérhet! Gazdaságosabb, egy megfelelően megtervezett öntözőrendszer szórófejei egymást kiegészítve képesek az egyenletesebb vízkijuttatásra. A slagos megoldást az emberek általában délután, este alkalmazzák munka után. Kevesen tudják, hogy ilyenkor akár 40% párolgás is felléphet a meleg a föld miatt, és az első pár percben csak hűtjük azt, a víz nem jut be a földbe. Rengeteg időt spórol vele. Egy átlag házi kert minimális, de megfelelő öntözése több órás művelet. Ezzel szemben, egy automata öntözőrendszer ugyanezt önmagában, akár kevesebb, mint egy óra alatt elvégzi, ön helyett.

Ajánlatkérés